Showbiz, Stiri

Bianca Dragusanu, mireasa lui…Dan Helciug?

Bianca se pregateste de nunta alaturi de iubitul ei, Victor Slav. Diva insa a primit o propunere-soc din partea lui Dan Helciug. Cantaretul doreste ca Bianca sa se imbrace in mireasa, insa nu pentru Victor Slav.

bianca-victor-1_96753400Convins de abilitatile actoricesti ale divei, Dan Helciug, liderul trupei Spitalul de Urgenta i-a propus roscatei sa apara in rolul principal din videoclipul melodiei „Si-a fugit mireasa in lume”. Partenerul in schimb ar trebui sa fie unul dintre fostii ei iubiti. Oare va accepta vedeta?

„Ea ar fi cea mai potrivita”, declara Helciug, familist convins cu doi copii. Dupa o pauza de mai multi ani in care s-a dedicat familiei si concertelor, solistul Spitalului de Urgenta a decis ca este momentul pentru un videoclip care sa faca valva. Inca de saptamana trecuta, artistul a inceput sa-si caute personaje pentru noul videoclip. „M-am gandit la Bianca Dragusanu pentru proiectul pe care il pregatesc acum. Videoclipul se va numi <<Si-a fugit mireasa in lume>> si cred ca ea ar fi cea mai potrivita ca personaj principal. Partenerul ei in acest proiect mi-as dori sa fie unul dintre fostii ei iubiti”, declara Helciug.

helciugAu trecut 5 ani de cand Spitalul de Urgenta nu a mai scos un album. „Dupa 80 de piese pe care le-am compus, m-am oprit cativa ani. Dezamagit de vlaurile de muzica fara consistenta difuzata pana la refuz si de usile inchise la radio, m-am dedicat familiei si concertelor. Fara zambet, fara ras si fara glume, viata e un spital fara urgenta”, afirma Dan Helciug referitor la activitatea din ultimii ani. (D.A)

blank