media (26)

Bianca Dragusanu pare ca vrea sa ne introduca in plin sezon estival!

Fosta doamna Slav face ce stie ea mai bine, si anume, isi face selfie-uri mai mult dezbracata decat imbracata, pe care le posteaza imediat pe reteaua de socializare, in asteptarea „tonelor” de like-uri!

Si ii reuseste atat de bine, incat tot cei care ii „adulmeca” fiecare postare sunt, de-a dreptul, in extaz. De data aceasta, Bianca pare ca este mai indrazneata ca oricand, renuntand la sutien, cu sanii mai mult p-afara! Ca de fiecare data, fotografia a muls mii de like-uri si tot la fel de multe ovatii din partea fanilor sai!

media (27)

 

 

media (28)

 

media (29)

media (30)

media (31)

media (32)

Dar, nu mai este pentru nimeni un secret faptul ca Bianca Dragusanu nu a fost intotdeauna la fel de “diva” de acum. Era chiar “ratusca cea urata” cand a pasit pentru prima data pe “taramul fagaduintei” sale: platoul de televiziune! Venise la “Mircea Radu, bre” in emisiune ca s-o impace cu un fost iubit! Cu multa ambitie insa, Bianca a slabit in timp record, a scapat de aerul de fata venita de la tara si s-a transformat intr-o bomba sexi. Apoi, restul il stim cu totii!