Bianca Drăguşanu
Featured, Showbiz

Bianca Drăguşanu, în miez de noapte la Poliţia Capitalei. Ce a păţit vedeta

Bianca Drăgușanu a ajuns de urgenţă, miercuri seară, la sediul Secției 7 de Poliție din București. Vedeta ar fi primit un telefon de pe un număr anonim.

Bianca Drăguşanu, de urgenţă la Poliţia Capitalei. Se pare că un bărbat a venit cu ameninţări pentru frumoasa blondă şi i-a spus că va intra peste aceasta în casă și o va agresa atât pe ea, cât și pe fiica ei, potrivit informaţiilor Xtra Night Show.

Bianca Drăgușanu a dezvăluit care a fost motivul pentru care a fost la secția de Poliție în toiul nopții. Blondina se teme pentru viața ei, fiind amenințată de trei bărbați în ultimele ore, aducându-i injurii și amentari grave.

Bianca Drăguşanu, de urgenţă la Poliţia Capitalei. Ce a păţit vedeta
„Primul apel a fost aseară la ora 21, în care am fost înjurată și amenințată. Al doilea apel a fost în această seară, cu același conținut. Cel de-al treilea apel m-a speriat cel mai tare, mi-a spus că e în fața blocului meu și că intră peste mine și peste fetita.

Sunt o femeie singură, cine vrea să îți facă rău, îți poate face. Sunt un om pacifist, nu am nimic de împărțit cu nimeni, nu deranjez pe nimeni cu nimic. Nu mie se mai pare glumă”, a declarat Bianca Drăgușanu, la ieșirea din secția de Poliție.

„A fost o plângere dispusă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare. Au fost trei telefoane de la persoane diferite în ultimele 48 de ore, două dintre acestea au fost identificate de către organele judiciare”, a declarat și avocatul vedetei.

Bianca Drăgușanu tocmai ce şi-a confirmat relația cu Gabi Bădălău. Vedeta a recunoscut că există un bărbat în viața ei și că este în cel mai bun moment al vieții sale.

‘Acum viața mea este în roz, exact asa cum mi-am dorit-o și cum o merit. Aparențele de cele mai multe ori înșală. Dar acum chiar cred ca trăiesc cea mai frumoasă periodă a vieții mele, din toate punctele de vedere. Îmi permit orice fel de vacanță și am plecat singură în Dubai. De acolo am plecat cu cineva în Maldive. Nu pot sa zic ca a fost ceva planificat. Am încercat sa o conving pe Ramona (n.r – Gabor) să mergem în Maldive.

Bianca este o persoana foarte spicy, foarte complicată. Mi se întâmplă exact ce îmi doresc să mi se întâmple. Oamenii fericiți nu simt nevoia să-și exprime fericirea. Starea de fericire mi-o induc în fiecare zi singură. Că mai există cineva care mă face fericită e adevărat.’, a declarat Bianca Drăgușanu.