Showbiz, Stiri

Bianca Drăgușanu, în comă din cauza iubitului

Bianca DrăgușanuAlexandra Stan a dat tonul confesiunilor publice, iar vedetele se înghesuie să povestească despre cum au fost bătute.

Inițial, am fost tentați să credem că ce i s-a întâmplat Alexandrei Stan e un caz izolat în showbiz-ul din România. Faptul că o cântăreață româncă de nivel internațional a fost desfigurată de către propriul manager și iubit, a cutremurat o țară întreagă și, mai mult decât atât, a determinat și alte vedete să recunoască faptul că, la un moment dat, au beneficiat de aceleași tratamente violente. Una dintre curajoase este chiar Bianca Drăgușanu, care a mărturisit în fața întregii națiuni că, în urmă cu zece ani, fostul iubit obișnuia să o ducă în pădure și să o bată până o lăsa inconștientă. Asta nu e nimic însă, dacă ne gândim la faptul că într-o zi a bătut-o în așa hal, încât a intrat în comă și a necesitat șase luni de spitalizare, existând repercursiuni de ordin medical chiar și în prezent. Bianca a făcut plângere penală, însă a retras-o pentru că i s-a făcut milă de el, poveste asemănătoare cu cea a Alexandrei Stan, care ieri a afirmat că deja l-a iertat pe Marcel Prodan. Rămâne de văzut dacă își va retrage și plângerea făcută deja la secție.

Un alt caz de violență dusă la extrem este și cel al Danielei Gyorfi, care a primit o bătaie soră cu moartea de la iubitul ei, în urmă cu ceva ani. Nici problema ei nu s-a soluționat legal, solista trecând cu vederea peste incidentul cu pricina, despre care acum își aduce aminte cu un mare nod în gât. R.E

blank