Showbiz, Stiri

Bianca Drăguşanu iar îl călăreşte pe Victor Slav!

Cineva i-a fotografiat ca să-i vedem şi noi!

bianca_slav_bb05a685e2

Bianca Drăguşanu a oferit o imagine inedită astăzi, pe Facebook. Ea a postat o fotografie din intimitatea propriului cămin. Poate pentru a dovedi ce familie fericită are.

„Grămada cere varf;))”, a scris Bianca Drăguşanu lângă o fotografie pe care a postat-o astăzi. Roşcata apare călare pe soţul ei, pe podeaua din sufragerie, în timp ce Victor ţine în braţe căţeluşul. Ţine-ţi minte dansul Biancăi şi al lui Victor în care ea se aşeza călare pe el, pe o canapea, în platoul „Dansez pentru tin”. Acolo a început totul, de fapt!

Bianca gramada

În ce priveşte fotografia de astăzi, ipostaza jucăuşă şi inedită i-a făcut pe amicii virtuali ai Biancăi să se frece la ochi pentru a fi siguri că văd bine. Nu de alta, dar roşcata nu a postat până acum decât imagini mai… serioase.

„Nici nu te simte Victor in spatele lui:)))”, „Cum Dumnezeu poate spune lumea de divort cand uite ce frumosi sunt impreuna”, „Frumoss… Casnicie frumoasa va doresc! Aveti grija cu catelusul”, „Asa imi place sa va vad mai des daca se poate ca sunteti frumosi si meritati sa fiti fericiti!!!”, „Sper ca e Victor!! Glumeam… Sunteti absolut minunati!! Sa fiti fericiti!”, „Iubiti-va mult si nu luati in seama persoanele care va vorbesc de rau… Sunteti foarte frumosi impreuna… Ar fi mare pacat sa nu fiti asa pana la adanci batraneti…”, sunt doar câteva dintre comentariile admirative ale fanilor Biancăi, care s-au bucurat să o vadă pe roşcată şi altfel, nu doar în fotografii în care apare perfect aranjată.

 

 

blank