Monden, Stiri

Bianca Dragusanu ia lectii de dans de la Andreea Balan

Bianca Dragusanu ia lectii de dans de la Andreea Balan

blank

Bianca Dragusanu a acceptat provocarea lansata de “Dansez pentru tine” si a inceput sa se pregateasca temeinic pentru eveniment. Ia lectii private de la Andreea Balan, dupa ce a flatat-o pe aceasta spunandu-i ca e o dansatoare deosebita.

 

Bianca Dragusanu are un as in maneca, ca si participant la editia din aceasta toamna “Dansez pentru tine”. Ia lectii private de dans de la o amfitrioana a dansului, care nu doar a castigat o finala a concursului, ci a mers si la competitii de dansuri sportive. Dragusanca a complimentat-o pe blonda, experta in dans, si s-a prezentat ca o eleva silitoare in sala unde Andreea Balan isi repeta coregrafiile spectaculare, cu care a obisnuit publicul.

 

“Dupa ce a spus ca dansez cel mai bine din Romania (lucru care m-a flatat), Bianca m-a vizitat azi la sala de dans si am invatat-o cateva miscari pentru competitia „Dansez pentru tine”. E talentata, o sustin si imi doresc sa obtină un loc fruntas, a declarat profesoara de dans, pornita pe treaba sa o ajute pe Bianca Dragusanu sa castige competitia “Dansez pentru tine”.

 

blank