Bianca Drăgușanu
Showbiz

Bianca Drăgușanu, după ce a pierdut procesul intentat Claudiei Pătrășcanu, pentru defăimare: „E doar o bătalie, nu războiul. I s-a dat dreptul să mă jignească fără limite?”

Cum a reacționat Bianca Drăgușanu, după ce a pierdut procesul intentat Claudiei Pătrășcanu. Bianca Drăgușanu a avut parte de o înfrângere în fața Claudiei Pătrășcanu, după ce blondina i-a intentat proces pentru defăimare. Judecătorii de la Tribunalul din Constanța i-au dat câștig de cauză Claudiei Pătrășcanu, considerând ca neîntemeiată cererea Biancăi Drăgușanu. Actuala iubită a lui Gabi Bădălău nu este de acord cu decizia judecătorilor și e determinată să-și facă dreptate.

Reacția Biancăi Drăgușanu, după ce a pierdut procesul intentat Claudiei Pătrășcanu. Bianca Drăgușanu a suferit prima înfrângere în fața Claudiei Pătrășcanu, în procesul de defăimare, pe care blondina i l-a intentat artistei. Bianca a oferit primele declarații după ce instanța i-a respins cererea. Blondina a afirmat că s-a săturat de jignirile venite din partea Claudiei Pătrășcanu și i se pare inadmisibilă decizia judecătorilor. Bianca Drăgușanu are dreptul să facă apel în termen de 5 zile.

Bianca Drăgușanu

Cum a reacționat Bianca Drăgușanu, după ce a pierdut procesul intentat Claudiei Pătrășcanu

Bianca Drăgușanu este revoltată de deznodământul procesului pe care i l-a intentat Claudiei Pătrășcanu pentru defăimare. Blondina a menționat că este hotărâtă să-și facă dreptate.

„E doar o bătalie, nu războiul. Vom trage concluzii după ce se încheie definitiv procesele. Eu am cerut doar să se oprească în a vorbi despre mine și să nu mă mai defăimeze și i-am acordat posibilitatea să soluționăm amiabil și nu a vrut.

Nu cred că este normal și legal să respingi o cerere prin care vrei să oprești un om să înceteze să-ți mai facă rău și să vorbească despre tine. Ar fi absurd să i se dea dreptate într-un context în care eu i-am cerut să se oprească cu defăimarea la adresa mea, iar doamna Mariana (n.r. Claudia Pătrășcanu) nu o face. Practic i s-ar da dreptul să ma jignească și să mă amenințe fara limite? Ea zice ce vrea și nu poate fi pedepsită și nici oprită? Adică doamna judecatoare admite că oricine poate ieși public și zice orice? Ok, păi atunci dăm drumul la cultura suburbană și ne jignim fară limite’,’, a spus Bianca Drăgușanu.

Claudia Pătrășcanu, după procesul cu Bianca Drăgușanu: „Nu eu i-am șifonat imaginea”

Citește și  Loredana Chivu este sexy in fiecare seara

Claudia Pătrășcanu a avut și ea câteva vorbe de spus, după ce judecătorii au dat o sentință în favoarea ei, în procesul intentat de Bianca Drăgușanu, pe motiv că i-ar fi vătămat imaginea.

„Era și normal să i se respingă cererea. Nu eu i-am șifonat imaginea, singură a făcut-o„, a spus Claudia Pătrășcanu.

Ce au decis judecătorii în procesul intentat de Bianca Drăgușanu, Claudiei Pătrășcanu

Bianca Drăgușanu are posibilitatea de a face apel deciziei Tribunalului Constanța în termen de 5 zile de la pronunțare, după cum se mai arată pe Portalul Instanțelor de Judecată.

‘Respinge, ca neîntemeiată, cererea de chemare în judecată. Obligă reclamanta la plata în favoarea pârâtei a cheltuielilor de judecată în cuantum de 2.500 lei, reprezentând onorariul de avocat. Cu drept de apel in termen de 5 zile de la pronunţare. Apelul se depune la Judecătoria Constanta, sub sancţiunea nulităţii. Pronunţată prin punerea soluției la dispoziția părților prin mijlocirea grefei instanței, astăzi, 23.03.2023′, se arată pe Portalul Instanțelor de Judecată.

blank