Bianca Drăgușanu
Showbiz

Bianca Drăgușanu, dezvăluiri neașteptate! Pe ce a cheltuit diva primul milion de euro: „Eu mă iubesc foarte mult!”

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai controversate persoane din showbiz-ul românesc. De-a lungul timpului, diva și-a pus viața pe tavă și aproape că nu există aspect pe care fanii ei să nu-l știe despre ea.

În ce a investit Bianca Drăgușanu primul milion de euro

Bianca Drăgușanu se numără printre vedetele care au descoperit demult rețeta succesului.

De curând, aceasta a dezvăluit că din banii pe care i-a câștigat în tot acest timp a reușit să-și cumpere o casă în Dubai. Mai mult, vedeta ia în calcul să o vândă pentru a-și lua un imobil mult mai mare.

Bianca Drăgușanu primul milion pe care l-am făcut, ce crezi, l-am și cheltuit! De fapt n-aș putea să zic că l-am cheltuit, l-am investit într-o casă în Dubai, care acum este gata, trebuie să mă duc să o iau în primire și vreau să o vând.

Vreau o casă și mai mare, pentru că eu cred că pot. Și sunt o femeie care investește foarte mult în ea”, a declarat Drăgușanu, potrivit unica.ro.

„Eu mă iubesc foarte mult! Nu am vicii și atunci, eu nu spun că atunci când îmi cumpăr o pereche de pantofi sau zece, e o cheltuială. (…) Practic nu investești bani în pantofi, investești bani în starea ta de bine, cum te simți tu atunci când umbli în acei pantofi”, a mai dezvăluit blondina.

blank