Showbiz, Stiri

Bianca Drăguşanu, desfiinţată de o fostă prezentatoare tv, siliconată la rândul ei

„O duduie trucată cap-coadă, necalificată să înveţe pe cineva ceva bun”

Bianca Dragusanue

Recentele probleme cu CNA ale Biancăi Drăguşanu au împărţit ţara în două: susţinători ai roşcatei şi cei care nu vor, sub nici un fel, să o vadă la televizor.

Din această ultimă categorie face şi Doria Ivan (actuală Niculescu), fostă prezentatoare tv la National Tv, care are însă aproape la fel de multe operaţii estetice ca şi cea pe care o blamează.

Doria Ivan consideră că Biancanu are nici o calitate şi ninim nu o califică să se erijeze într-un model demn de urmat.

doria-ivan-2

„Nu ca e importanta parerea unei femei simple. Dar buba e mare/groasa si urat mirositoare sa ridici la rang de reality (exemplu? ce exemplu? ce ..”experiente personale”? este vorba despre UN FALS!!! un trucaj, o duduie trucata cap-coada, necalificata sa invete pe cineva ceva bun. Nici macar umor nu are, nu are nimic: continut, seva, umor, carisma, caldura, empatie, inteligenta – NU ARE NIMIC). Daca as avea un copil (adolescenta) azi as feri-o sa priveasca asa ceva. NO WAY!!”, a spus Doria pe contul ei de socializare Facebook.

Interesant este faptul că Doria, care are la activ mai multe intervenţii chirurgicale pentru îmbunătăţirea corpului şi care a pozat şi ea dezbrăcată în reviste, regreta paşii făcuţi în tinereţea ei. Ba mai mult, mesajul Doriei pentru tinerele care cred că o pereche de silicoane le-ar aduce fericirea era unul dur.

„Nu vă grăbiţi spre clinicile de înfrumuseţare! Mai ales când sunteţi foarte tinere! Nu e raiul, mă jur! Operaţiile estetice nu vă fac mai fericite. Nu vă aduc fericirea la pachet. Nu vă împlinesc. Nu spun oamenilor despre sufletul şi inima voastră. Dacă le faceţi dintr-un moft, cu siguranţă mai târziu veţi regreta!”, spunea vedeta.

Bianca Drăguşanu este extrem de dezamăgită din cauza deciziei pe care CNA a luat-o, legată de respingerea grilei Antena 2 (viitoare Antena Stars), după ce a aflat că ea va avea o emisiune la acest post.

 

blank