Showbiz

Bianca Dragusanu, de la show pe podium la show cu matura in mana

 1 Vizualizari totale,  1 Vizualizari azi

Dupa ce si-a cultivat ani de zile imaginea de diva perfecta, nascuta doar pentru lux, defilari pe podiumul de moda si o viata de huzur, Bianca Dragusanu a decis sa se reiventeze si deci sa schimbe si strategia de autopromovare.Sexy-Bianca--show-la-fereastra-cu-matura-in-mana--Cum-a-fost-surprinsa-diva

Cine isi imagina ca ea nu muta o scama din loc, va fi uimit sa descopere ca blonda (roscata sau ce culoare mai vrea ea sa se vopseasca, dupa caz) e uneori o mare gospodina. Paparazzii au surprins-o zilele trecute in timp ce curata colturile ferestrelor de panze de paianjen si isi spala de zor geamurile.


Ca la carte. Asa si-a inceput Bianca misiunea ei de a face ferestrele luna. A luat mai intai o matura cu coada lunga si, catarata pe pervaz, dintr-o pozitie destul de incomoda a dat jos de pe la colturi panzele de paianjen si praful. Apoi, diva sexy s-a inarmat cu o laveta si cu o sticla cu solutie de spalat geamuri si a inceput sa frece de zor sticla ca sa devina limpede precum cristalul. 

A scuturat paturi, draperii intr-un acces de harnicie de care nimeni nu credea ca e capabila. In astfel de ipostaze au fotografiat-o jurnalistii de la libertatea.ro. Ferestrele pe care le-a spalat cu abnegatie sexy Bianca Dragusanu sunt cele de la noul sediu al atelierului ei de croitorie, aflat intr-un imobil din cartierul Primaverii.

blank