Showbiz, Stiri

Bianca Drăguşanu câştigă 25.000 de euro lunar?!

Starleta infirmă zvonurile unui iminent divorţ

bianca-dragusanu-facebook11

Fostul manechin si asistenta tv a ajuns sa fie acum una dintre cele mai bine platite vedete din tara, potrivit presei mondene, care sustine ca vedeta castiga lunar suma de 25.000 de euro, din patru joburi diferite.

Acest lucru reglează multe în tânăra familie, inclusiv armonia dintre soţi. Bianca a ieşit pentru prima oară cu o declaraţie respingând zvonurile unui divorţ iminent.

Bianca Dragusanu a debutat ca manechin in anul 2007, defiland in cluburi pentru suma de 100 de euro, insa sapte ani mai tarziu aceasta nu iese din casa pentru mai putin de 1000 de euro. Bianca a ajuns sa castige acum nu mai putin de 25.000 de euro pe luna.

O mare parte din aceasta suma, respectiv 16.000 de euro, provin de la Antena Star, acolo unde Bianca va modera o emisiune de televiziune in care va invata fetele obisnuite cum sa devina dive la Capitala. Al doilea job consta intr-un contract cu o clinica de frumusete estetica, ce ii aduce pe luna alti 5000 de euro.

Restul de 4000 de euro rezulta din jobul de PR pentru clubul Bellagio dar si din profitul inregistrat cu atelierul ei de croitorie, aceasta debutand mai nou si ca designer.

Bianca si-a prezentat prima ei colectie in calitate de designer saptamana trecuta, la Bucharest Fashion Week, insa aceasta nu este vazuta cu ochi buni de criticul de moda Alin Galatescu, care a o consideră penibilă.

victor-slav-bianca-declaratie

În ce priveşte divorţul, Bianca recunoaşte că mai sunt fricţiuni în căsnicie, dar nu atât de grave încât să se ajungă la divorţ.

“Eu am fost foarte rar geloasa, iar atunci nu am arat. Nici Victor nu arata ca este gelos, insa eu il cunosc, il simt. Iar atunci cand vad ca simte acest lucru, ma bucur enorm, pentru ca asta inseamna ca ma iubeste. Nici vorba de divort intre noi doi. Ne mai certam si noi, ca toti oamenii. Nu exista casnicie sau cuplu in care sa nu existe certuri. Important e ca ne impacam si nu lasam micile discutii sa ne afecteze”, a declarat Bianca.

blank