Showbiz, Stiri

Bianca Drăguşanu bate recordul în materie de nunţi!

Bianca Drăguşanu bate recordul în materie de nunţi! Va avea doar 40 de invitaţi

Bianca DrăguşanuUna dintre cele mai mediatizate vedete din România a decis să facă cea mai mică petrecere de cununie a anului. La cel mai important eveniment din viataţa ei, programat la sfârşitul lunii august, vor fi invitaţi doar 40 de persoane. Cuvântul de ordine impus de vedetă şi de viitorul mire, Victor Slav, este DISCREŢIE.

Nici măcar scandalurile recente, nu i-a determinat pe cei doi să renunţe la pregătirile de nuntă. Cununia civilă va avea loc la sfârşitul lunii august, cu o petrecere într-un restaurant bucureştean, iar cea religioasă şi petrecerea, la începutul lunii septembrie, informează presa mondenă.

“Nu m-am hotărât încă ce rochie de mireasă vreau dacă va fi scurtă, lungă, cu trenă, fără trenă, prinţesă sigur nu. Sirenă, pentru ca aţi văzut că eu am nişte probleme cu picioarele”, a declarat Bianca Drăguşanu. Pentru cununia civilă ar alege o rochie de culoare ivoar şi “probabil” una albă pentru cea de mireasă. Petrecerea pentru cununia civilă ar vrea să aibă loc la un restaurant, în aer liber. “Invitaţi? Familia, nu sunt mai mult de 40 de persoane. Meniul? Ce-mi place, adică morcovi, morcovi, morcovi… De fapt, cunoscându-mi familia şi prietenii ştiu ce le place şi atunci am să merg mai mult pe gusturile mele, din nou! Mâncare italiană, cred!”, a mai adăugat Bianca.

La nunta şi-a invitat, de asemenea, doar prietenii, care nu sunt mai mulţi de 200. “Nu vreau să fac din nunta mea un circ cu intrare gratuită. Nici vorbă, vreau să fie ceva care să-mi placă mie. Mi-aş dori să fie în stil american”, a încheiat Bianca Drăguşanu. (I. Ştefănescu)