Showbiz, Stiri

Bianca Dragusanu are planuri mari de nunta. Afla detaliile acesteia

Bianca Dragusanu a fost ceruta in casatorie de Victor Slav chiar in Sambata Mare, acum isi face planuri de nunta

Bianca DragusanuBianca Dragusanu a trecut deja la fapte mari. Dupa ce a fost ceruta in casatorie de Victor Slav, in Sambata Mare, acum Bianca Dragusanu are planuri de maritis si isi imagineaza cum o sa decurga si nunta.

 

Intai de toate Bianca Dragusanu a vorbit si cu soacra, dar si cu mama ei, ca sa afle si punctul lor de vedere, iar roscata a spus ca sunt pur si simplu incantate de vestea primita. Bianca a mai povestit ca nunta nu o sa fie una de amploare, dar vor fi alaturi numai prieteni apropiati si persoanele care conteaza cu adevarat. Nunta nu o sa fie tinuta in tara, probabil undeva in Roma.

 

„E o frumoasa poveste a noastra de la inceput pana in momentul de fata si vreau sa continuam in acest fel. Am vorbit cu mamele si erau foarte emotionate si ele. M-au felicitat si toata lumea se asteapta la pasul urmator, dar inca nu am hotarat nimic. Imi doresc o nunta la care sa-mi fie alaturi prietenii. Sunt putini, dar veritabili. Sunt prieteni cu care as putea sa stau alaturi. Nu vreau sa fac nunta in tara. Poate la Roma. M-am gandit la un moment dat si la asta.”,a povestit Bianca Dragusanu.

 

blank
blank