Bianca Drăgușanu
Showbiz

Bianca Drăgușanu, anunț neașteptat. După buze, îşi mai micșorează ceva

Bianca Drăgușanu, anunț neașteptat. Vedeta a dezvăluit când urmează să mai facă o intervenție chirurgicală, dar de data aceasta de micșorare, spre surprinderea tuturor.

Bianca Drăgușanu, anunț neașteptat. Unul dintre subiectele discutate în ultimul său interviu cu jurnaliștii de la Cancan, a fost despre operațiile estetice. Aceasta a declarat, spre surprinderea lor, că își va diminua mărimea silicoanelor în luna ianuarie a anului viitor. Pe lângă această intervenție, iubita lui Gabi Bădălău își dorește să revină la o înfățișare cât mai naturală.

Bianca Drăgușanu, anunț neașteptat. După buze îşi mai micșorează ceva. Decizie uluitoare

Întrebată dacă regretă vreo intervenție estetică, vedeta a recunoscut că sunt anumite lucruri pe care nu le-ar mai face.

„M-ar bate Dumnezeu să zic că regret. Sunt anumite chestii pe care, dacă aș fi putut să dau din nou timpul înapoi, probabil nu le-aș mai fi făcut. De exemplu, nu mi-aș mai fi făcut sânii atât de mari sau nu mi-aș mai fi făcut părul blond niciodată. Pentru că eu, ani de zile, nu am știut nici măcar ce culoare mai am la păr. De trei ani sunt nevopsită și am părul ăsta frumos, fără nicio extensie. Nu regret că mi-am făcut buzele mari, pentru că am dat trendul. Nu regret că mi-am scos din buze, din nou, pentru că am dat trendul, toată lumea a început să își scoată din buze. Sunt experiențe care m-au ajutat să fiu o variantă mai bună a mea”.

Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu, anunț neașteptat: îşi micșorează sânii

Bianca a anunţat că își va micșora sânii în luna ianuarie, iar motivul este realmente surprinzător, ea a spus că „nu se mai poartă”.

„Acum, da, cred că în ianuarie o să fac o micșorare, pentru că nu se mai poartă. Nu mai este in, este out! Am început să înțeleg, de-a lungul timpului, că femeile care o duc înspre mai natural sunt mai frumoase. Întotdeauna naturalul va câștiga în fața superficialității, să spun. Dar micile ajustări de ajută, nasul, pomeții, buzele, dar făcute într-un fel în care să nu te dezavantajeze. Am mici chestii pe care consider că de-a lungul timpului le-am exagerat, dar nu le regret, pentru că mă uit la mine și încerc să le corectez”

Câte operații are Bianca Drăgușanu

Bianca Drăguşanu nu a negat faptul că are foarte multe operații, iar acum doreşte să le remedieze tot ceea ce a exagerat.

„Foarte multe. Regretatul meu prieten, Călin Doboș, eram dependentă de el. Și acum am o prietenă foarte bună, care îmi este și prietenă, Alexandra Filip o cheamă, o stresez lună de lună. Îmi fac drum, zbor la ea, la Cluj, sau vine ea la mine. Este doctorița mea de patru ani, mereu mi-aș face câte ceva și ea mă potolește și spune «băi, oprește-te». Zic «băi, nu mi-am mai făcut o anestezie generală, să mai tai». Vorbind de retușuri și exagerări, am tendința de a exagera, se vede pe mine. Dar în exagerarea mea, în momentul de față, îmi doresc să remediez toate lucrurile care mi se par deja exagerate”.

blank