Showbiz, Stiri

Bianca Dragusanu a fost ceruta in casatorie goala si nervoasa

Bianca Dragusanu a fost ceruta de nevasta dupa ce a iesit din dus, uda si plina de nervi

Bianca DragusanuBianca Dragusanu a povestit despre cum a fost ceruta in casatorie de Victor Slav. Blonda se grabea sa plece si a intrat la un dus rapid. Dupa ce a iesit de acolo, goala si plina de nervi pentru ca se afla in intarziere, a dat de un cadou din partea iubitului ei. Victor Slav a cerut-o in casatorie pe Bianca Dragusanu, iesita din dus, goala si suparata foc. Acela a fost un moment ce a socat-o pe fosta prezentatoare a lui Dan Capatos, mai ales cand i s-a pus si inelul pe deget.

“Tocmai iesisem din dus si eram nervoasa ca trebuia sa plec si nu eram gata. Mi-a spus ca are un cadou pentru mine si sa inchid ochii. Si atunci mi-a dat inelul

E prima oara cand am sentimentul asta de siguranta, ca pot sa am incredere in cineva. Cred foarte rar in cuvintele de dragoste, dar in ale lui cred cu tarie.”, a spus Bianca Dragusanu.

Bianca Dragusanu si Victor Slav sunt impreuna inca de la sfarstiul anului trecut.

Relatia lor a fost destul de socanta pentru toata lumea, mai ales dupa ce amandoi au avut relatii anterioare de lunga durata. Victor Slav a avut o relatie cu artista Anda Adam, cei doi au pus punct relatiei dupa 5 ani de zile. Bianca Dragusanu a fost impreuna cu fotbalistul Adrian Cristea. Cei doi s-au despartit din cauza geloziei excesive, dar si din cauza faptului ca fotbalistul era extrem de posesiv. Mai mult decat atat, se credea ca Bianca Dragusanu nu mai are nevoie de nici un barbat in viata ei, pentru ca avut multe impacari si despartiri cu Adrian Cristea, cei doi si-au spalat des rufele in public, fapt ce a dus la o despartire inevitabila.

 

blank