Showbiz, Stiri

Bianca dă oricât pentru propria plăcere!

Aşa că a dat aproape un salariu pe bradul de Crăciun!

Bianca1

Zilele trecute, Bianca a iesit la cumpărăturile de Crăciun. Roscata s-a oprit intr-un magazin de cadouri si de decoratiuni interioare si a achizitionat un brădut natural al cărui pret i-ar face pe multi să facă cale-ntoarsă.

Nu există sărbătoare de Crăciun fără un brad impodobit frumos in casă, iar Bianca a tinut să-şi cumpere unul, chiar dacă nu va sta in Capitală de Sărbători.

Atentă si cu gusturi fine, roscata a stiut din prima ce vrea, asa că la intrarea intr-un magazin cu decoratiuni de sărbători a pus ochii pe un brad artificial pe care a plătit 500 de lei.

Nici la decoratiuni vedeta nu s-a zgârcit deloc. In total, achitiile de Crăciun ale doamnei Slav au ajuns la 700 de lei, adică aproape cât un salariu mediu pe economie.

Bianca

Anul trecut, de Revelion, Bianca il cunostea pe Victor Slav la repetitiile pentru un spectacol de Anul Nou de la Pro TV. Roscata s-a indrăgostit nebuneste de prezentatorul meteo, iar sentimentele au fost reciproce. Chiar dacă amândoi iesiseră recent din alte relatii (Bianca si Adi Cristea si-au spus „adio” după 3 ani de iubire, iar Victor a incheiat orice legătură cu Anda Adam, care i-a fost alături timp de 6 ani), iubirea lor a fost mai puternică decât orice, iar după nouă luni Bianca si Victor au devenit sot si sotie. Primul lor Crăciun ii va prinde, impreuna, la părintii vedetei din Petrosani.

blank