Showbiz, Stiri

Bianca Brad: „M-ai minţit cu neruşinare, Măruţă!”

Atac fără precedent din partea vedetei, dezamăgită de Cătălin Măruţă, după ce Bianca Brad a fost invitată în emisiunea Happy Hour de miercuri.

Bianca la Maruta„M-ai minţit cu neruşinare!” şi „Regret că nu am plecat din emisiune, asta ai fi meritat, sunt siderată, nu-mi vine să cred ce plasă am luat”, a scris actriţa în urmă cu o oră pe pagina ei de Facebook.

În emisiune, ea fost întrebată despre drama prin care trece în urma arestării iubitului său, deşi iniţial fusese anunţată că se vor discuta cu totul si cu totul alte lucruri. Ea a postat un mesaj halucinant pe Facebook prin care atacă postul Pro TV pentru că nu ar fi dat dovadă de corectitudine în ceea ce o priveşte, dar şi pe Cătălin Măruţă la care nu se aştepta să se comporte aşa faţă de ea.

„Sunt încă siderată de ce s-a întâmplat ieri, în emisiune. Când am fost invitată, mi s-a spus că vom vorbi despre vacanţă şi despre ce proiecte am în derulare… De aceea am şi anunţat participarea în emisiune, aşa cum am anuntaţ-o… şi de aceea am şi ales o ţinută în spiritul vacanţei de vară… Nu pot să cred că am luat aşa o plasă şi că au abordat iar subiectul pe seama căruia dădusem deja un interviu, în urmă cu o lună, când am spus clar că este ultima oară când mai vorbim despre asta! Mai mult decât atât: discuţia nu le-a fost indeajuns- NU! Au mai şi arătat, la nesfârşit, imagini care sfidează demnitatea, respectul şi bunul simt”, a scris fosta Miss România pe Facebook.

Pentru incredibila situaţie jenantă în care a fost pusă îl acuză pe prezentatorul emisiunii, Cătălin Măruţă, şi regretă că nu a avut puterea să plece din emisiune, în direct.

„M-ai mintit cu neruşinare (spunându-mi că în emisiune vom vorbi despre vacanţă şi despre proiectele mele), te-ai folosit de bunul meu simt, m-ai pus într-o situatie dificilă faţă de copilul meu pe care încerc să-l apăr de oameni ca tine/ca voi şi mi-ai înşelat încrederea pe care ţi-am acordat-o… ceea ce însă, probabil că nu are valoare pentru tine. Luca a fost răvăşit de fotografiile pe care le-ti postat cu tatăl lui, fiind luat prin surprindere deoarece eu îi spusesem că se vor arăta pozele din vacanţă. Regret că nu am plecat din emisiune, pentru că asta aţi fi meritat. Singurele motive care m-au făcut să rămân, au fost acelea că, în egală măsură – m-a blocat neruşinarea voastră, sperând în acelaşi timp că se va schimba subiectul şi se va reveni la cel stabilit anterior şi, culmea!, mi-a păsat de voi, nevrând să vă pun într-o situatie jenantă..”

Irina Ştefănescu

Foto:Captura PROTV

blank