Featured, Showbiz

Beyonce trece printr-o perioada complicata. Fanii au ramas socati de verdictul medicilor!

Cantareata americana Beyoncé a amanat un concert pe care ar fi trebuit sa il sustina in statul american New Jersey, pe 7 septembrie, dupa ce doctorii i-au recomandat repaus vocal, informeaza The Hollywood Reporter.

Potrivit news.ro, artista va sustine concertul pe stadionul MetLife din orasul East Rutherford, aflat in statul american New Jersey, care face parte din Turneul Mondial ”Formation”, pe 7 octombrie. Datele pentru concertele din St. Louis, Los Angeles, Santa Clara, Houston, New Orleans, Atlanta, Philadelphia şi Nashville au ramas nemodificate.
Turneul mondial ”Formation”, organizat pentru promovarea albumului artistei ”Lemonade”, a inceput pe 27 aprilie in Miami si ar fi trebuit sa se incheie pe 2 octombrie, in Nashville.
Beyoncé si-a sarbatorit cea de-a 35-a aniversare duminica, la Made in America Festival, alaturi de sotul sau, rapperul Jay-Z, fondatorul festivalului.

Beyoncé Giselle Knowles-Carter, nascuta in 4 septembrie 1981, este o cantareata americana de pop si R&B, devenita celebra in calitate de solista principala a grupului feminin Destiny’s Child, ale carui discuri s-au vandut in peste 60 de milioane de copii pe plan mondial. Dupa destramarea acestui grup, artista americana s-a lansat intr-o cariera solo de mare succes, pe parcursul careia a lansat cinci albume de studio, care s-au vandut in peste 100 de milioane de copii. Artista americana a castigat numeroase trofee, inclusiv 20 de premii Grammy.