International

BEYONCE S-A LUAT DUPA IULIA ALBU!

beyonce_gainaIulia Albu e în spume, ca valurile mării. Cântăcioasa Beyonce a pozat în numărul 16, al revistei Beat, cu găina în braţe. La fel cum Elvis Presley l-a copiat pe Ştefan Bănică Jr., dansând şi cântând ca vedeta noastră, la fel, tupeista de peste Ocean şi-a dorit să devină la fel de celebră şi fabuloasă ca Iulia a noastră. Păi nu se poate!

Deci… Beyonce a pozat cu găina într-un costum de baie alb şi cu steagul Americii pe umeri. Doamna Albu a venit zugrăvită pe faţă, cu gheare de găină pe post de cercei şi o coadă de cocoş drept agrafă, s-a aşezat încet pe canapea şi după ce a expirat adânc, a rostit prin buzele preţios botoxate: “Mi-e dragă Beyonce, am şi o casetă audio cu ea… dar s-a îmbrăcat dezgustător. Are curul mare, celulită şi nu are glezne fine, operate, ca ale mele. Fraieră! Steagul nu trebuia să-i stea pe umeri, ci în jururl taliei, iar culorile sunt prost alese. Americanii puteau să aibă alte culori pe steag, este o gafă. Aşa că, Beyonce, primeşte nota… miiiiiiinus infinit!”, a rânjit fasolea Iulia Albu.

A adăugat, cu ochi lucioşi şi ficşi: “O voi da în judecată pe individa asta, pentru că m-a copiat cu găina. Chiar dacă a ei este albă şi grasă…”

PS. Fotografia a fost realizată de Ryan McGinley în Hamptons, New York.