Featured, Showbiz

BEYONCE, blocată la înălţime în concertul din Varşovia. Artista nu se încumetă SĂ COBOARE pe scara telescopică

Cântăreaţa americană Beyonce a fost nevoită să coboare pe o scară telescopică, după ce scena mobilă pe care se afla s-a blocat, în timpul concertului susţinut împreună cu soţul ei Jay-Z la Varşovia.

Concertul de la Varşovia face parte din turneul comun „On The Run II”, în care se află Beyonce şi soţul ei, rapperul Jay-Z. Spre finalul concertului, scena mobilă inclusă în producţia show-ului s-a blocat, lăsând-o pe Beyonce izolată la înălţime. Potrivit imaginilor publicate de un fan pe platforma  YouTube, membrii echipei de producţie au adus o scară telescopică pe care Beyonce nu s-a încumetat să coboare.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=hk16-SJPYwg]

După mai multe discuţii şi o mai bună poziţionare a scării, cântăreaţa în vârstă de 36 de ani, îmbrăcată într-un costum minuscul şi purtând încălţăminte cu tocuri foarte înalte, a coborât în uralele fanilor.

Turneul „On The Run II”, care marchează a zecea aniversare a căsătoriei lui Beyonce şi Jay-Z, include o serie de 15 concerte în Europa şi o alta de 21 de show-uri în America de Nord. Seria europeană se va încheia pe 17 iulie, la Nisa, în Franţa. Cele mai recente albume lansate de Beyoncé şi Jay-Z, „Lemonade” (2016), respectiv „4:44” (2017), promovate în acest turneu, vorbesc despre dificultăţi în mariajul lor, dar se pare că cei doi au depăşit deja aceste probleme.

blank