Câți urmăritori are Cristina Neagu pe Instagram
Notorietatea Cristinei, desemnată de 4 ori cea mai bună handbalistă a lumii, nu se vede și pe rețelele sociale. Pe Instagram, spre exemplu, handbalista are puțin peste 70.000 de urmăritori. Spre deosebire de alți mari sportivi, care au zeci de milioane de “followeri”.

”Sportivi, care sunt foarte buni, cum ești tu Benny (n.r. – Benjamin Adegbuyi) sau cum este Cristina Neagu, ar avea milioane de oameni care i-ar urmări pe Instagram”, a spus Cristian Șimonca “Otravă”, prezent în studioul emisiunii Digi Sport Matinal.

Fotbalistul Costin Gheorghe, prezent și el în studio, a completat: ”În orice altă țară, sportul este foarte apreciat, țări cum ar fi Olanda, Anglia, ca să nu mai spun de America, unde sunt milioane de urmăritori.” “Otravă” a continuat: ”E frustrant ca o sportivă cum e Neagu să aibă un Instagram, unde să fie urmărită de doar câteva mii de oameni”.

Benny Adegbuyi a intervenit și el: ”Când am aflat că a devenit pentru a patra oară cea mai bună handbalistă din lume, i-am cautat Instagramul și mi-era rușine, frate. Păi, cum să aibă așa de puțini urmăritori?”, a mai spus Adegbuyi.

Campionatul Mondial de handbal feminin | România va debuta duminică în grupele principale

Va urma partida cu Suedia, a doua clasată din grupa D, marţi, 10 decembrie, de la ora 13:30, şi duelul cu Japonia, programat miercuri, 11 decembrie, tot de la ora 11:00.
cristina neagu , instagram , benny adegbuyi