Nimeni nu isi doreste sa fie implicat in accidente, insa evenimentele nefericite se pot intampla oricand si este necesar sa fii pregatit pentru ele. Chiar daca pot parea doar niste obligatii sacaitoare, pe care trebuie sa le indeplinesti in fiecare an, politele de asigurareauto  iti sunt extrem de utile atunci cand te confrunti cu incidente in trafic. Atat politele RCA, cat si cele CASCO, sunt menite sa te ajute sa iti repari masina fara cheltuieli prea mari. Una dintre cele mai bune firme la care poti sa inchei o polita de asigurare este Omniasig. Pe langa asigurari auto, Omniasig iti ofera si asigurari de sanatate, de calatorie sau raspundere civila.

Cu o vasta experienta pe piata romaneasca, firma detinuta de Vienna Insurance Group este considerata a fi solutia ideala de catre multi romani. Pentru a rezolva la Omniasig daune, este necesar sa obtii avizarea acestora, dupa ce ai notificat aparitia lor. Din acest punct de vedere, cea mai buna optiune este sa ceri ajutorul unui centru de notificare si constatare a daunelor. Iata care sunt beneficiile pe care ti le poate aduce colaborarea cu o astfel de firma.

1.   Acoperire internationala pentru Omniasig daune

Problemele acoperite de o polita de asigurare pot aparea si in afara tarii. Mai ales in cazul asigurarilor de calatorie, poti avea nevoie de un centru de constatare si notificare a daunelor Omniasig. Ai posibilitatea de a apela la o firma cu acoperire internationala, care poate fi contactata oricand si de oriunde si care poate sa iti ofere chiar acces la servicii de interventie rapida si in alte tari.

2.   Rapiditate in interventii

In cazul evenimentelor nefericite, care implica necesitatea utilizarii politei de asigurare, ai nevoie de ajutor cat mai rapid. Disponibilitatea centrului de notificare si constatare pe care il utilizezi este esentiala. Trebuie sa ai cu cine sa vorbesti la orice ora din zi si din noapte, pentru ca evenimentele neplacute nu tin cont de vreun orar. In plus, ai nevoie de servicii oferite cu promptitudine, mai ales daca sunt necesare actiuni precum tractarea autoturismului avariat sau ajutor medical specializat.

3.   Preturi bune

Cea mai buna firma din acest domeniu la care poti sa apelezi este una care practica preturi usor de acoperit. Cauta acel centru care iti ofera servicii multiple, disponibile in cel mai scurt timp, dar pe care le poti accesa fara sa scoti din buzunar sume exorbitante. Alege intelept si problemele tale se vor rezolva rapid si ieftin.

4.   Legatura directa cu Omniasig

Colaborand cu un centru omologat al Omniasig, ai certitudinea ca toate informatiile care iti sunt oferite si in baza carora intocmesti dosarul de constatare al daunei suferite sunt corecte. Astfel, eviti timpul pierdut, nervii consumati inutil si te asiguri ca tot procesul de rezolvare a situatiei in care esti implicat decurge in cel mai rapid si practic mod cu putinta.

5.   Suport de calitate

Modul in care iti sunt comunicate informatiile este foarte important, mai ales cand te afli in situatii critice. Un centru de constatare partener Omniasig vine cu garantia profesionalismului si te asigura ca interactionezi doar cu persoane care stiu sa iti explice toate informatiile de care ai nevoie si care iti pot raspunde la toate intrebarile.

La fel ca Omniasig, si Claim Expert este o firma care face parte din Vienna Insurance Group. Disponibila la nivel international si cu acces la o retea extinsa de specialisti capabili sa intervina pentru a te ajuta in situatii critice si sa iti ofere asistenta auto, dar si sprijin deo rdin medical, compania practica preturi excelente si poate fi contactata online.