Monden, Stiri

Bendeac injura taximetristii ca la usa cortului

Bendeac injura taximetristii ca la usa cortului

blankMihai Bendeac, protagonistul emisiunii “In puii mei”, si-a cerut scuze anticipat, publicului sau, printr-o postare pe contul sau personal de Facebook.

Actorul si-a recunoscut greseala, afirmand ca doreste sa fie sincer cu admiratorii sai, in cazul in care apare un material cu el, in tabloidele de luni.

Bendeac, motivandu-si gestul extrem, de a injura taximetristii din fata unui club bucurestean, prin simplu fapt ca acestia se tocmesc la pret si intreaba unde vrei sa mergi inainte de a te urca in taxi.

Chiar cu riscul de a pierde publicul, Mihai Bendeac a spus ca isi asuma tot ce a spus si ca nu regreta nimic.

Mihai Bendeac: “Prieteni, vreau sa nu ma dezic de la principiul pe care il urmez de cand m-am apucat de meseria asta. Adica, vreau sa fiu sincer cu voi. In cazul in care luni apare un material paparazzi cu mine injurand si amenintand cu bataia taximetristii aflati in fata clubului Fratelli, sa stiti ca e adevarat si imi asum asta!!! Cu riscul de a-mi pierde publicul. NU este normal ca, intr-un Bucuresti care incepe sa arate a capitala europeana si cosmopolita, taximetristii sa-si intrebe clientii „Dar unde mergeti?” sau „50 de lei e bine?”. Poate era si efectul unui pahar in plus, dar IMI ASUM SI NU REGRET. Iertati-ma…”

Se pare ca public il sustine, unii dintre ei afirmand ca il vor ierta, si nu numai, data viitoare vor fi alaturi de el pentru a-i injura si ei.

“Taximetristii astia sunt neviolati” a raspuns un tanar la post-ul lui Bendeac.

“Daca stai prea aproape, gen pe aparat sa faca 10-15 lei, nu te ia niciunul! :)))))))))) Bine le-ai facut:D” a mai comentat o tanara domnisoara, admiratoarea a lui Mihai Bendeac.

expresspress.ro

blank