Showbiz, Stirea Zilei

Bendeac ii face super-oferta de sarbatori Biancai Dragusanu

Bendeac ii face super-oferta de sarbatori Biancai Dragusanu . Face pe gigolo pentru ea la numai 300 de euro

blankActorul Mihai Bendeac a postat pe internet un filmulet unde ii face cereri indecente Biancai Dragusanu. Acesta i-a propus, mai cu subinteles din cate au inteles si fanii actorului, Biancai sa ii faca favoruri sexuale contra cost.

Acesta s-ar fi oferit in filmulet sa aiba o aventura sexuala cu fosta papusica a lui Bote contra sumei de 300 de euro, ba chiar ca ii face si o reducere.

„Sunt un barbat cu multe defecte. Am mai spus-o. Mult mai multe decat calitati. Exista insa ceva la care tin. Ceva ce nicio femeie nu mi-a putut reprosa: onestitatea. […] Aseara am postat un filmulet care a devenit viral. Multi insa nu au inteles autoironia. Si faptul ca ma numeam, practic,

„gigolo”. Ci au interpretat-o complet impotriva femeii despre care vorbeam. Astazi, ea a plans. Din cauza mea.Dar, in mod cert, exista ceva ce nu e precedat de „poate”. Faptul ca imi cer iertare… Fara „poate” si fara rezerve. Mai am pana voi deveni barbat adevarat. Inca imi lipseste eleganta. Dar muncesc pentru asta.

Va pup, va iubesc si va respect”, a fost mesajul de iertare fata de Bianca din partea lui Bendeac. Nu stim daca scuzele de a doua zi au determinat-o pe Bianca sa treaca peste moment, dar cert este ca filmuletul a facut furori.  


blank