Showbiz, Stiri

Bendeac, despre scandalul cu Antena 1: „Sunt al naibii de mândru de mine că nu mănânc căcat”

„Câştigam mai mulţi bani acolo într-o lună decât alţii în doi ani”

media_138386286140953800

Mihai Bendeac a postat un clip pe Youtube in care vorbeste despre adevaratul motiv pentru care a plecat din Antena. Actorul a dezvaluit ca nu a fost dat afara de la Antena 1, ci el a decis sa plece fiindca a vrut sa fie un om liber.

„O sa incerc sa trec prin treaba asta cat mai scurt, situatia are numai doua rezolvari. Incerc sa trec prin treaba asta cat mai scurt. S-a inoculat ideea ca aceasta situatie nefericita a plecat de la faptul ca eu l-am invitat pe Radu Banciu la emisiunea noastra. Este fals, nu asta a fost motivul determinant pentru ceea ce s-a intamplat. Imi este foarte greu sa vorbesc despre adevaratele motive fiindca fiecare cuvant pe care il scot ar putea sa ma coste 3.000 de euro. Am executorul judecatoresc la usa in fiecare zi. Noi am vrut sa facem un battle intre Mircea Badea si Radu Banciu. Ei doi sunt in conflict. Mi s-a parut normal sa facem o chestie de genul asta. Noi nu am fost lasati sa facem treaba asta. Nu m-a surprins foarte tare treaba asta. Eu am lipsit un an de zile de pe TV. iComedy trebuia sa inceapa toamna trecuta, dar nu a inceput… Nu m-a surprins, am incercat sa trec peste asta, mi s-a spus ca nu am voie sa parodiez oameni de la Antena 3. Am primit si o lista de nume care nu aveau legatura cu trustul. Nu am inteles cum e posibil asa ceva. S-a intamplat aceasta situatie si dupa 2 ani de zile am decis sa pun piciorul in prag. Stiti cat castigam eu la Antena 1? Foarte mult! Poate cat castigati voi in doi ani, atat castigam eu intr-o luna! Ma uit in oglinda si ma intreb: ai renuntat la atatia bani din principiu? Adica puteai sa mergi mai departe fara sa spui nimic despre numele alea! Sunt al naibii de mandru de mine ca nu mananc cacat”, a spus Bendeac.

mihai-bendeac_15_3558faa6ac

Actorul a refuzat sa faca vreun comentariu despre colegul lui de la iComedy, Mickey, dar a lasat sa se inteleaga ca nu mai are o parere buna despre el, mai ales ca o sa continue emisiunea in lipsa lui.

„Eu astept sa se termine procesul care va urma cu Antena 1. Vreau sa imi recapat dreptul sa muncesc. In acest moment, dreptul meu la munca este ingradit. Antena 1 inca nu m-a dat afara. Ma tine putin prizonier. Eram un pusti cand am semnat contractul cu Antena 1. Mi-am cedat dreptul moral, un lucru interzis in lume”, a mai spus acesta.

Mihai Bendeac nu are voie, pana ce nu rezolva problema cu Antena 1, sa apara intr-o alta emisiune de televiziune. El a mai spus ca spera ca procesul dintre el si trust sa fie transmis public.

„Nu am castigat pana acum un milion de euro. Nu am mari cheltuieli. Sunt burlac. Banii… ei s-au dus catre ai mei, care si-au deschis un cabinet stomatologic, si-au luat o casa. Eu stau in chirie, cei mai multi bani ii dau pe tigari. Vreau sa ma las”, a mai dezvaluit Bendeac.

Intrebat de ce crede ca il ataca Mircea Badea, Mihai a spus: „Cred ca la intrebarea asta poate sa raspunda numai el. Eu cred in continuare ca este un om de televiziune foarte talentat. Am crescut cu el. Ma trezeam cu el, cand era cu Teo, si ma culcam cu el, ma uitam la emisiunea lui cu Oreste. Nu pot decat sa il iubesc etern. Cred ca ceea ce s-a intamplat cu el acum e doar o chestie provizorie. Nu stiu de ce a scris urat de mine”.

„Toata lumea ma intreaba daca sunt gay. Inca nu! Nu inteleg care e faza. O singura data am facut un personaj gay”, a spus Bendeac.

blank