Bendeac ataca batranii dobitoci
Showbiz, Stiri

Bendeac ataca batranii dobitoci

Bendeac ataca batranii dobitoci

Bendeac ataca batranii dobitoci
Bendeac ataca batranii dobitoci

Mihai Bendeac a vazut recent la tv, cum un nene destul de in varsta a fost intrebat de un reporter daca este dispus sa semneze un act prin care sa fie de acord sa isi doneze organele dupa deces. Batranelul a spus plin de mandrie : „Mi s-a spus de la spital ca pot semna ca, atunci cand voi muri, sa donez organe. Dar eu n-am fost de acord, normal!”, a spus domnul in cauza. Situatie care l-a scos din minti pe actor, si care a declarat ca nu intelege de ce astfel de oameni ar trebui respectati, cand nu sunt decat niste scursuri umane.


„Ni se spune, indeobste, sa respectam batranii. Iar eu intreb: chiar si batranii care se comporta precum niste scursuri umane jegoase? Ia sa-l respect eu pe domnul pensionar si sa-i transmit un mesaj:
”Domnule pensionar, iti doresc din toata inima sa ajungi intr-un stadiu de suferinta greu de imaginat, cu nevoia imediata de transplant… Si, in loc de organul ce ti-ar salva viata, sa primesti o caseta cu inregistrarea declaratiei dumitale, pe repeat…Cu drag, Bendeac.


Ps- Rau e cand imbatranesti ca un dobitoc. Si 80 la suta din batranii Romaniei, asa sunt. Rai, mercantili, materialisti, nesimtiti, lipsiti de educatie, inculti si, mai ales, lipsiti de orice urma de toleranta.”, a spus Bendeac pe Facebook.

blank