Showbiz, Stiri

Ben Affleck ii datoreaza bani lui Daniel Negreanu

Daniel Negreanu joaca poker cu actori celebri pe care ii usuca de bani

Ben AffleckDaniel Negreanu (38) este celebru pentru faptul ca a castigat peste 16 milioane de dolari numai din “jocul mintii”, pokerul. O data cu faima si banii, Negreanu a avut ocazia sa joace poker cu mai multe personalitati sau celebritati. Multe dintre acestea nu stiu sa piarda, se enerveaza, iar Negreanu ii lasa sa se consume in jocul de poker, dar la final ramane si lichidarea. Multe vedete au de dat bani grei celebrului Daniel Negreanu, printre ei se numara si Ben Affleck.

Daniel a povestit acestea intr-un interviu, dar a vorbit si despre viata personala, spunand ca si-a gasit o persoana pe care sa o iubeasca.

“Ben Affleck imi este dator cu 1.500 de dolari. Leo DiCaprio nu joaca bine poker, iar cand pierde se oftica, e foarte nervos. Cand am inceput sa joc poker, mama mi-a spus sa las prostiile si sa merg la scoala. Dupa aceea si-a schimbat parerea. Am pe cineva care cred ca e buna pentru mine. E din Canada. Ultima nu a fost buna. Toti prietenii imi spuneau sa o las, dar nu puteam. Stiam ca nu e bine, dar cand iubesti, esti tampit. Imi plac femeile inteligente, nu tampite!”, a declarat Negreanu . .