Actualitate, Stiri

Beizadelele clanurilor de romi au luat-o razna!

Nu numai că îşi etalează bolizii de lux şi pistoalele, dar îşi arogă titluri „nobiliare”

beiz1_28268100

Aţi auzit vreodată de contesa de Căldăraş? Ei bine, nici noi. Până acum, cel puţin. În rândul beizadelele romilor a apărut o nouă modă. Dincolo de etalarea bogăţiei pe Facebook, tinerii de bani gata s-au gândit că n-ar strica să îşi aroge şi titluri nobiliare.

Tinerii de bani gata din clanul Cârpaci se laudă cu achiziţiile lor pe reţelele de socializare de pe internet.

„Contesa de Căldăraş” nu ratează nicio ocazie de a se fotografia pe străzile din Frankfurt, acolo unde îşi face cumpărăturile. Idolul său este Bianca Drăguşanu, a cărei imagine o foloseşte drept poză de profil pe Facebook.

Şi în timp ce fetele sunt interesate de haine şi machiaj, băieţii îşi etalează maşinile cumpărate de părinţi. Simon, care îşi zice Murcielago, după modelul de Lamborghini pe care îl conduce în Munchen, se pozează la volanul bolidului, ca să se laude în faţa prietenilor din Timişoara. Deşi pare un copil, pe profilul său de pe Facebook susţine că are 33 de ani.

Verişorii săi se pozează cu Hummer-urile şi se prefac că trag la ţintă în oglindă. Deviza lor, afişată şi pe paginile de Facebook este: rămâi calm şi condu un Lamborghini.

Clanul Cârpaci, din care fac parte cei mai mulţi dintre cei pe care i-am amintit, se află în mijlocul unui scandal privind Spitalul Louis Ţurcanu din Timişoara. Unitatea medicală a fost mutată forţat din clădirea pe care o ocupa, în urma retrocedării imobilului către unul dintre romi. Familia Cârpaci este una dintre cele mai bogate din oraş. Potrivit unui document al Direcţiei Judeţene de Finanţe Timiş, membrii ei au 144 de proprietăţi, majoritatea în zona centrală a oraşului.

 

 

 

blank