Showbiz, Stiri

Beizadelele au speriat toată România

Beizadelele au speriat toată România

Plini de bani şi sătui de distracţii, copiii bogătaşilor se remarcă mai mult prin aventuri amoroase şi scandaluri

blankCu maşini de fiţe şi haine de firmă, copiii bogătaşilor României bag cluburile exclusiviste, merg în vacanţe exotice în cele mai îndepătate colţuri ale lumii, se ţin de scandaluri sau chiar activităţi ilegale şi se laudă cu aventurile lor amoroase, cel mai adesea cu vedete. Evident, nu uită să facă întotdeauna trimitere la numele faimoşilor lor părinţi.

Maticiuc, fite de Dorobanţi

Fiul miliardarului Ion Maticiuc, Codin, a fost iubitul multor vedete, vedetuţe şi aspirante la acest titlu. Renumit pentru consecvenţa sa de a-şi pierde timpul pe la terasele de fiţe din Dorobanţi, în faţa cărora parchează bolizi de lux, Codin, poreclit Poponeţ, a atins culmea notorietăţii după ce s-a cuplat cu Anna Lesko.

Fiii primarului din Deta, spaima Timişoarei

Renumiţi pentru scandaluri, bătăi şi accidente rutiere cu victime, Bogdan şi Călin Roman, fiii primarului din Deta, au băgat spaima în locuitorii din Timişoara.

Răducu Mazăre, cu lipici la manechine ca tatăl său

blankFiul edilului Constanţei, Răducu Mazăre, are lipici la fete şi iubeşte maşinile de viteză la fel ca şi tatăl său Radu. Însă, spre deosebire de alte progenituri ale unor părinţi cu dare de mână, Răducu nu s-a remarcat prin scandaluri. Mai mult, acum Mazăre Jr. Este plecat la studii la Londra unde are alocat un buget lunar de 3000 de euro.

Plăcintă Jr. a sfidat legea

blankAndrei, fiul senatoarei PNL – fostă PDL – Sorina Plăcintă, a ajuns prima oară în atenţia opiniei publice după ce a postat pe o reţea de socializare nişte fotografii în c are urina pe o triţă dintr-un cimitir. Lucurile au luat amploare după ce a fost acuzat că a călcat cu maşina un om şi şi-a agresat iubita. Iniţial Andrei Plăcintă fusese condamnat la şase ani d eînchisoare cu executare. Rămâne de văzut ce va hotărî instanţa pe 7 februarie, la recurs.

Flăcăul preşedintelui CJ Cluj, anchetat pentru droguri

Alex Uioreanu (17 ani), flăcăul preşedintelui Consiliului Judeţean Cluj, a fost trimis în judecată pentru trafic de droguri şi a fost arestat preventiv. Consumator de canabis, Uioreanu Jr. face acum o cură de dezintoxicare.

blank