Sport, Stiri

Becali : “Singura chichita care mai e la Steaua e Mihai Costea”

Becali : “Singura chichita care mai e la Steaua e Mihai Costea”

 
Gigi Becali este destul de suparat si ofticat pe Mihai Costea, mai tragic este faptul ca mai trebuie sa ii plateasca si salariu. Si mai tragic pentru finantatorul Stelei este faptul ca a prins boala pe Cruduta. A spus despre Cristea ca daca tot vrea sa faca fapte si isi doreste o femeie frumoasa, macar sa o ia de sotie.

“E adormit. A facut revelionul si acum a intrat in somnolenta. Ma atac cand ii dau banii unuia care nu ii merita, dar trebuie sa ii dau banii, ca nu am ce face. In rest, cu Rocha terminam in vara, cu Tibi Balan terminam. Singura chichita care mai e la Steaua e Mihai Costea.”, a spus Becali despre Costea.

Becali nu a ezitat si “a dat” si in Madalina Pamfile, despre care a spus ca ii sta bine alaturi de Maxim, doar ca pana ajung ei la lucruri mai serioase ar trebui sa mai viziteze Lignitul Oltenia.

“Maxim-Pamfile Madalina. Maxim sa o ia pe Pamfile si sa se duca la Lignitul Oltenia, ca nu imi trebuie mie asa ceva. Orice jucator care are talente d’astea de vedete, de combinatii cu vedete, nu are ce cauta la Steaua. Sa o ia asta pe Pamfile Madalina, se insoara cu ea, o cuminteste cu ea, bravo lui ca a cumintit-o si a oprit-o de la pacat. E mare lucru si il respect ca a oprit-o de la pacat pe Pamfile, dar pana atunci sa joace la Lignitul Oltenia, pentru ca mare fotbalist nu o sa mai fie de capul lui.”, a mai spus Becali.