Sport, Stiri

Becali a pierdut SIGLA!

UPDATE 21:14 / Președintele Stelei a făcut noi completări în privința situației în care se află gruparea din Ghencea în raport cu CS Steaua. “Am vorbit cu președintele Clubului Sportiv Steaua și m-a asigurat că lucrurile se vor îndrepta. Nu este nici o problemă reală, este doar o eroare juridică”, a declarat Argăseală la Digisport.

gigi-1

UPDATE 20:30 / Valeriu Argăseală, președintele Stelei, a declarat că sigla și numele au ajuns la CS Steaua dintr-o eroare juridică. “Asta e competenţa în România, aşa funcţionează lucrurile în ţara asta. E o tîmpenie! Noi am făcut cerere din ianuarie 2014 şi am primit dreptul de a folosi numele şi sigla pe încă zece ani, până în 2024. Ne-au aprobat-o şi nouă, acum le-au dat-o şi celor de la CSA Steaua. E ca şi cum eu m-aş duce să înregistrez orice altă marcă celebră, Pro TV-ul sau orice altceva, şi mi-ar da şi mie dreptul să folosesc acest nume”, a declarat Argăseală pentru sportnews.

UPDATE 19:52 / Viorel Păunescu, unul dintre apropiații lui Gigi Becali, a fost luat prin surprindere de informația oferită. “Știam că este un proces în derulare, dar nu știam că Gigi Becali a pierdut stema și numele. Ar fi păcat să fie așa, mai ales că Gigi Becali nu se poate apăra pentru că este închis”, a declarat, pentru FANATIK.RO, fostul oficial al Stelei.

Gigi Becali pierde cea mai importantă avuție a sa: Steaua București. Numele și sigla echipei de fotbal au revenit în proprietatea armatei, anunță Știrile Pro TV.

După aproape 9 luni, CS al Armatei a primit oficial certificatul de înregistrare al mărcii Steaua București, inclusiv emblema de pe echipamentul clubului de fotbal, inclusiv cele 2 stele care reprezintă cele peste 20 de titluri cîștigate.

Titularul mărcii are drepturi exclusive asupra numelui Steaua București.  Marea finală între cele două părți se va da în scurt timp la instanța supremă, acolo unde CS Steaua a contestat dreptul FC  Steaua Bucuresti SA de a fi proprietarul siglei, după cum se poate observa inclusiv în înregistrările OSIM, sigla fiind în stare de litigiu!