Monden, Stiri

Becali isi educa fetele cu strictete

Becali isi educa fetele cu strictete

 

blankCele 3 fete ale patronului Stelei, Gigi Becali, Teodora (17 ani), Alexandra (16 ani) şi Cristina (12 ani) sunt supuse la reguli stricte in ceea ce priveste viata lor de adolescente. Cu baietii la intalnire au voie numai dupa 18 ani si numai cu cine vrea tatal Becali. “Fetele mele se vor intalni cu baieti cand vor avea 18 ani, dar eu voi sti cu cine. Si nimeni nu are voie sa le atinga. Doar barbatii cu care se vor casatori au voie sa le atinga, unul singur toata viata!”.

 

Mai mult decat atat, Becali a tinut sa precizeze ca e foarte mandru de fetele sale, pentru rezultatele foarte bune la scoala, dar cu toate acestea el e de moda veche si isi va creste copii in stilul tatalui sau, adica strict si cu atentie la detalii.

„Eu le cresc pe ele cum le-a crescut tata pe surorile mele. Tata avea o toporisca pe un dulap si le-a spus surorilor mele ca le lasa sa se intalneasca cu baieti.”

 

Atitudinea lui Gigi Becali este cu atat mai severaacum, dupa cevarul Giovani se confrunta cu o situatie dificila, fiica sa Pamela a divortat.

 


blank