Featured, Sport

Becali îl dă pe Florinel Coman de la FCSB pentru minimum 15 milioane de euro

Florinel Coman (21 de ani) îi va aduce FCSB-ului un profit foarte mare, e de părere fostul impresar Ioan Becali (67 de ani). Până în acest moment, bucureştenii au avut o propunere clară, de nouă milioane de euro, dar patronul clubului nu a acceptat termenii.

În ultimele meciuri, prestaţiile mijlocaşului au crescut vizibil, iar în cele din urmă FCSB va obţine peste 15 milioane de euro.”Poate nu pe 40 (n.r. – de milioane de euro), nu 30, dar vă spun: când Gigi Becali va avea nişte oferte scrise şi acolo vor fi 15, 18, 17, 20, 14, 23 de milioane de euro, dar să le vadă scrise sau să vină cineva să îi spună, se împacă până la urmă. Dar până acum nu a avut decât una de nouă milioane de euro şi a refuzat-o.

Are timp, pentru că jucătorul are 21 de ani, anul acesta pot să fie cluburi care să vină, să îi ofere 15 milioane de euro şi să spună: ’ţi-l las până în vară şi îţi mai dau nu ştiu cât când îl iau şi îţi mai dau nu mai ştiu cât când îl vând’. Sunt zeci şi zeci de posibilităţi.”, a declarat Ioan Becali. 

Florinel Coman are un sezon foarte bun, iar acest aspect se observă din statistici. În 19 meciuri, mijlocaşul a punctat de 8 ori şi a oferit 5 pase decisive.