Finanțatorul Stelei, George Becali a avut o răbufnire în direct în cadrul unei emisiuni tv și a vorbit de falimentul echipei care o patronează. Reacția lui Becali vine upă ce Armata a notificat clubul Steaua că are de plătit despăgubiri de 37 de milioane de euro.

MAPN îi cere latifundiarului să plătească în 30 de zile nu mai puţin de 37 de milioane de euro iar această sumă reprezintă prejudiciul adus Armatei prin folosirea ilegală, timp de zece ani, între 2004 şi 2014 a brandului Steaua. Se pare că notificarea a fost trimisă de un executor judecătoresc, pe 13 iulie dar la Gigi Becali nu a ajuns nimic.

Becali: “Nu am primit nimic până acum, în primul rând. Ca să răspund ceva cuiva trebuie să aibă ceva serios. Nu faci evaluare că vrei să îmi dai banii aştia…probabil, dar nu a ajuns la mine. Păi să îmi ia nocturna şi alea…după aia falimentul, s-a terminat bâlciul cu Steaua.

Prejudiciu nu le-am adus. Şi asta e cel mai important. Prejudiciu înseamnă că le-am adus o pagubă. Eu le-am adus un beneficiu că le am ţinut lor numele Steaua viu, în Europa”, a tunat George Becali.