Showbiz, Stiri

Becali atac nou la adresa Crudutei

Becali atac nou la adresa Crudutei

Pentru Gigi Becali mai trece o zi, mai zice ceva de careva. Asa a ajuns sa arunce cu vorbe grele din nou catre Cruduta, care pana la urma a ajuns cumva la mijloc in toata situatia asta.
Acesta a ajuns sa o faca din nou pe Daniela Crudu sa planga in direct, aceasta stand pur si simplu ca la zidul plangerii, iar Becali tot aruncand cu noroi in ea. Totul a inceput de cand Crudu a spus ca nu este decat un copil si ca ii pare rau de toata treaba cu Cristea.

“Mie imi pare rau, dar chiar nu mai am ce sa zic. Pana la urma sunt un copil, am 23 de ani. Nu fac nicio caterinca, eu imi vad de treaba. Nu ma bate. Eu sunt dispusa sa renunt si la televiziune pentru el, ca îl iubesc. Suntem mici, nu ne gandim la insuratoare”, a Cruduta speriata.

La un moment dat a intervenit Becali, si nu s-a mai oprit :” Eu i-am spus ‘Daca tot vrei sa te insori cu ea, nu o mai lasa la televizor cu tatele goale’. Noi daca o educam pe Cruduta, nu o mai lasam cu tatele pe afara. Ce face ea la televizor e semi-prostitutie. Daca ea accepta ca el sa o bata, inseamna ca si ea e bolnava, cum naiba se mai baga in pat langa, dupa. Macar sa ii ceri 5-7 mii de fiecare data, sa ramana cu ceva.”, a spus Becali.