Sport, Stiri

Becali a comis-o din nou

La cutite cu Marin Condescu, cel mai bun prieten din Liga 1

BecaliGigi Becali, finantatorul Stelei, a facut-o lata din nou. Latifundiarul s-a certat cu cel mai bun prieten al lui dintre patronii de cluburi dinLiga 1.

Astfel, Becali a racit relatiile cu seful Pandurilor, Marin Condescu, suparat pentru ca acesta ezita sa accepte transferul unui jucator al gorjenilor la Steaua. „Condescu era un om de cuvant pe vremuri. Dar acum vad ca mi-a promis ca vine in Bucuresti sa discutam si n-a mai venit. Nu isi mai tine cuvantul domnul presedinte Condescu, nu-l mai respecta pe presedintele Becali”, a declarat finantatorul Stelei la un post de televiziune. Steaua si Pandurii au realizat mai multe mutari in ultimele doua sezoane, jucatori ca Mihai Pintilii, Vlad Chiriches sau Gabi Matei ajungand in Ghencea. Dar

Gigi Becali isi doreste sa-l transfere pe mijlocasul Dan Nistor, de la Pandurii, insa seful gruparii gorjene ar dori sa il vanda pe acesta in Spania, de unde a primit o oferta concreta. Becali s-a certat in ultima vreme cu toti patronii de cluburi cu care se intelegea, el rupand relatiile cuAdrian Porumboiu, Ioan Niculae sau cu Florian Walter.

Vieru Bogdan

blank