Iata ce vedetă a vizitat-o la maternitate!

oana-ionita-nastere

Oana Ionita, fosta bebelusa de la „Cronica Carcotasilor”, a adus ieri pe lume cel de-al doilea sau copil, un baietel pe care il va boteza Maxim. La maternitate a venit sa o viziteze inclusiv un fost coleg celebru.

Fosta bebelusa de la „Cronica Carcotasilor” a adus pe lume ieri un baiatel pe care il va boteza Maxim. „Astazi (n.r. ieri) la ora 12:10 a venit pe lume “micul” Mihai Maxim, cantarind 3,250 kg,dupa o nastere de nota 10. Multumim echipei de doctori de la Spitalul Filantropia, echipa condusa de Doamna Doctor Militaru pentru grija si profesionalism. Dupa cateva ore de la nastere ne simtim maxim:))) Revenim cu noutati si poze!”, si-a anuntat ea prietenii pe Facebook.

oana-ionita-sot

La Maternitate a fost prezent atat sotul ei, Florin Budnaru, cat si fostul ei coleg de la Prima TV, Mihai Gainusa. Carcotasul s-a fotografiat alaturi de mamica si de baietelul ei, amintindu-si de vremurile de alta data cand realizau saptamanal emisiunea de la Prima TV.

oana-ionita-gravida-balet-1

Oana Ionita mai are un copil, o fetita, dintr-o relatie anterioara in Spania, iar in prezent preda cursuri de balet copiiilor la propria scoala de profil din Bucuresti.

oana-ionita-fetita