Showbiz, Stiri

Bebelusa Oana Ionita si-a ales singura inelul de logodna

Bebelusa Oana Ionita si-a ales singura inelul de logodna


blankPretentioasa cum este, fosta bebelusa a carcotasilor Oana Ionita (31), si-a ales singura inelul de logodna. Totul s-a intamplat in preajma sarbatorilor, cand a mers cu viitorul ei sot, Florin Budnaru (33) sa isi aleaga inelul.


„Florin mi-a spus: ‘Uite, o sa trebuiasca sa cautam un inel care iti place tie foarte mult, pe care sa il porti toata viata’. Cand l-am pus pe deget am simtit ca este inelul pe care il voi purta toata viata. Acasa, s-a pus in genunchi si m-a cerut. Raspunsul a fost ‘Da’ . E un tip foarte ascultator, linistit, ne intelegem foarte bine si avem surprinzator de multe obiceiuri comune. A fost dragoste la prima vedere, cand l-am cunoscut am spus ca el va fi barbatul vietii mele.”, a declarat in amanunt Oana.


Blonda a mai spus ca acum o sa se fereasca de gatit, pentru ca piatra inelului este o perla si nu este recomandat sa il foloseasca in preajma lamaiei sau otetului.


„Inelul l-am primit de la Mos Craciun Florin. Am cautat ceva timp un inel care sa imi placa foarte mult, pentru ca sunt destul de pretentioasa. Și acest inel este pretentios, pentru ca, fiind cu perla, trebuie sa ma feresc de lamaie, de otet, deci nu trebuie sa gatesc.”, a mai spus Oana.  

blank