Varietatea de produse scoase la vânzare de Finanţe este halucinantă!

bazar (1)

Locuri de veci, rochii de mireasă, flori de nuntă, pile de unghii, apă plată, motociclete, parfumuri, jgheaburi de tablă sau zahăr vrac. Finanţele au o gamă atât de largă şi de variată de produse la vânzare, încât pot concura cu lejeritate orice bazar de tradiţie.

Listele cu stocurile aflate în prorietatea statului au zeci de mii de bunuri de la autoturisme la ace de cusut.

Potrivit site-ului Ministerului de Finanţe, stocurile de bunuri pot fi consultate fie după categorie – produse alimentare, îmbrăcăminte, bunuri mobile sau imobile etc – fie după judeţ.

Totodată, sunt oferite inormaţii privind detaliile produselor, preţurile, cantităţile, dar şi persoana de contact, cu adresa de e-mail şi numărul de telefon.

Bunurile confiscate sau intrate, potrivit legii, în proprietatea privată a statului se valorifică de Ministerul Finanţelor prin directiile generale judetene sau a municipiului Bucuresti precum şi administraţiile finanţelor publice de sector.

Valorificarea se face prin licitaţie publică, vânzare directă de la locul de depozitare sau de deţinere, în regim de consignaţie, magazine proprii ale organelor de valorificare, burse de mărfuri.