Showbiz, Stiri

Bătrânul contorsionist de la Românii au talent a murit. Avea 84 de ani

Florian Cârpaci a uimit juriul şi o ţară întreagă

RT florian carpaci-romanii-au-tale

Florian Cârpaci, cunoscut drept „Ică” a murit la 84 de ani. A fost „artistul” cartierului devean Dacia şi a urcat, la 82 de ani, pe scena „Românii au talent” unde a uimit juriul.

Deşi a ajuns să trăiască din mila oamenilor, Ică a avut o viaţă „de poveste”. A ajuns să fie îndrăgit de aproape toţi devenii pentru momentele de umor pe care le dădea în faţa blocului în care locuia. Puţini sunt cei care nu l-au cunoscut sau nu au auzit de Ică, scrie presa locală.

RT flor

În 2012, în urma unui spectacol dat în faţa blocului, Ică a ajuns la concursul-spectacol „Românii au talent”. A reprodus aproximativ acelaşi număr de contorsionism învăţat în tinereţe şi a impresionat mii de oameni.

Vestea morţii sale, anunţată pe un site de socializare, a strâns zeci de mesaje de la oameni. Ică a ştiu să-şi atragă admiratori prin simplitate, modestie şi vorbele de bine.

„Regretul meu este imens… avem fiecare câteva lucruri de preţ în viaţă. Ică mi-a lăsat un gol în suflet ce nu-l pot înlocui cu nimic. Umorul, veselia, bunul simţ le vedeai pe chipul său. Eleganţa, modestia, purta multe mesaje pentru toţi! Odihnă veşnică!”, scrie Liviu.

 

 

 

blank