Showbiz

Bătrânica de 90 de ani, care arată mult mai tânără! „Nu e nici un secret la mijloc. Pur și simplu îmi place să fac sport!”

Ce face o femeie în vârstă de 90 de ani pentru a arăta la fel de bine precum o femeie de 60 de ani? Edna, o bunicuță din Canada ne dezvăluie secretul ei: multă mișcare, mult grădinărit și multă voie bună!

Secretul bunicuței de 90 de ani care nu-și arată vârsta!

Această bunicuță este adesea confundată cu fiica sa de 60 de ani, iar oamenii sunt uimiți atunci când află că adevărata ei vârstă este de 90 de ani.

Cunoașteți clasica întrebare „Care e secretul tău?” pe care oamenii o pun când ceva li se pare incredibil? Ei bine, Edna dezvăluie că „nu e nici un secret la mijloc. Pur și simplu îmi place să fac sport, pentru că mă simt foarte bine după aceea” (sursa The Mirror).

Edna urmează o rutină de exerciții fizice de aproximativ 30 de ani și își dedică mult timp grădinăritului. Practică exerciții de cardio, de yoga sau pilates, care îi mențin flexibilitatea și mobilitatea. Fiica sa, Dalyce, este instructor de fitness și adoptă același stil de viață sănătos ca și mama sa.

„Sunt zile în care nu am chef deloc să fac exercițiile, dar le fac și atunci. Altfel îmi ies din ritm și îmi va fi mai greu să mă reapuc”, a mai declarat femeia.

Fiica ei, Dalyce, e mândră de ea!

„Mama mea arată mai tânără și pentru că își alege haine în culori vii, potrivite pentru personalitatea și energia sa molipsitoare. Admir la ea faptul că se îmbracă așa cum simte, nu cum cred ceilalți că ar trebui să se îmbrace la vârsta ei” a mărturisit Dalyce.

Edna petrece mult timp în grădină, fiind adepta fructelor și legumelor cultivate în propria curte. Este populară și pe social media, unde postează din când în când exercițiile pe care le face și încurajează alte femei de vârsta ei să facă sport. Într-un cuvânt, Edna este un exemplu pentru toți cei care doresc să își mențină vitalitatea și să arate la fel de bine la vârsta sa înaintată.

Citește și  Mara Bănică, atac la Leonard Miron: „Să tacă din gură... Nu este singurul homosexual din TVR!”
blank