Jen Selter a fost detronată de o nouă bombă sexy

fund 6
Uite cu ce se lauda Caitlin Rice

Jen Selter este o pasionata de fitness care a reusit sa innebuneasca milioane de barbati cu formele ei apetisante. A fost numita fata cu cel mai frumos fund de pe internet, insa sute de sportive vor sa o detroneze.

George Iloka este un jucator de fotbal american de la Cincinnati Bengals care a declarat pentru TMZ ca Jen Selter tocmai a fost detronata. Un model din fitness ii face concurenta serioasa si are un fund lucrat in mii de ore de antrenamente dure.

fund 7
Jen Selter face ravagii de cateva luni cu posteriorul ei

Caitlin Rice a reusit deja sa impresioneze foarte multi barbati din social media si are 230.000 de followeri pe contul de Instagram, unde pozeaza mereu o multime de poze in care isi arata corpul.

Fata are un program criminal pentru un fund ferm. Cu programul special, Caitlin garanteaza un fund perfect pentru toate fetele care au curajul sa se antreneze cu ea. Pentru asta, si-a facut o poza inainte si dupa antrenamentul pe care il considera perfect.

fund
Un fund apetisant, inainte si dupa antrenamente

“Am reusit aceasta transformare in 5 saptamani cu un program special pentru fund. Ma simt atat de mandra. Continua sa tragi tare si sa muncesti”, a scris Caitlin pe contul ei de Instagram.

Caitlin Rice promite sa dea sfaturi gratuite tuturor fetelor care sunt interesate de programul ei.

Voi ce credeţi, care fund merită supremaţia în top?!