Showbiz, Stiri

Bătăile se ţin lanţ în lumea maneliştilor. Acum a venit rândul lui Dan Bursuc

Impresarul maneliştilor, Dan Bursuc, a fost scos pe braţe de bodyguarzi din restaurantul unui cartier din Capitală.

Dan BursucÎntâmplarea a avut loc săptămâna trecută la botezul fiicei lui Sorinel Puştiul, dar incidentul a fost ţinut ascuns. Se presupune că Dan Bursuc, care a fost naş la eveniment, ar fi fost agresat, salvarea venind de la gărzile de corp.

Săptămâna trecută, într-un restaurant de lux din Capitală s-a aflat toată floarea maneliştilor din România. Sorinel Puştiul şi-a botezat fiica, iar naş a fost impresarul Dan Bursuc. Dimineaţa se pare că a venit cu scandal, pentru că locatarii din apropierea restaurantului au auzit ţipete şi agitaţie mare.

Dovadă că a avut loc un incident, pe care toţi cei prezenţi au încercat din răsputeri să îl ascundă, sunt pozele publicate de tabloide. În fotografii se vede cum Dan Bursuc este scos pe braţe de bodyguarzi şi are cămaşa ruptă. Lâmgă el se află şi Florin Salam, de asemenea înconjurat de oameni de pază.

Martori au povestit că scandalul ar fi început din timpul petrecerii şi a continuat dimineaţa.

Acesta este al doilea incident cu lovituri, după ce săptămâna trecută s-a lăsat cu bătaia manelistului Florin Salam de membri ai clanului Văncică, grupare interlopă aliată cu Clanul Sportivilor și rivală a Cămătarilor. În conflict s-au folosit şi cuţite, câţiva membri ai trupei lui Florin Salam fiind înjunghiaţi.

De ce credeţi că se bat maneliştii şi fanii lor, aşa cum s-a întâmplat cu naşul Dan Bursuc?

 

blank
blank