La Antena 1. Gina Pistol
Showbiz

Bătaie pe postul de prezentoatoare la Antena 1. Gina Pistol i-a dat o lovitură Irinei Fodor

Emisiunea „Chefi la cuțite” se întoarce la Antena 1. Fanii showului se vor bucura de trei ediții speciale. Acestea vor fi difuzate în perioada 29 noiembrie- 1 decembrie, de la ora 20.30.

Concurenții de la Asia Express vor găti la Antena 1

Telespectatorii vor avea un cadou special de la producătorii postului Antena 1. Celebrul show „Chefi la cuțite” se întoarce cu trei ediți

La Antena 1. Gina Pistol i-a dat o lovitură Irinei Fodor Concurenții de la Asia Express vor găti alături de trei chefi renumiți: Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu.

Bucătarii își vor forma o echipă cu ex-concurenții de la Asia Express. Echipa de degustători va fi alcătuită din Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, Nea Mărin de la „Prețul cel bun”.

Elwira Petre, Zarug și Lorelei, Connect-r și Shift, Patrizia și Francy, Adriana Trandafir și Maria Speranța, Alexandra Ungureanu și Anca, Emy și Cuza se vor întrece în arta gastronomiei.

Surpriza vine de la Gina Pistol

Surpriza serii va fi revenirea Ginei Pistol. Ex-prezentatoarea de la Asia Express va modera showul de la Antena 1. Vedeta recunoaște că i-a fost dor de tot ceea ce înseamnă Asia Express.

“Sunt foarte fericită că m-am întors! Am avut o senzație ciudată când am pășit din nou în platou. Am o fetită care a împlinit deja 8 luni, dar am avut senzația că am plecat în urmă cu o săptămână. M-am bucurat mult să îi revăd pe cei trei chefi și să îi cunosc și eu pe concurenții sezonului 4 Asia Express”, spune Gina.