Showbiz, Stiri

Bat clopotele de nuntă pentru Mihaela Rădulescu!

Se va căsătorii cu un bărbat pe care-l iubeşte, dar nu este Dani Oţil

mihaela

Liliana Păun, clarvăzătoarea care n-a dat niciodată greş cu prezicerile sale, susţine că Mihaela Rădulescu nu va prinde pensia alături de iubitul ei actual, Dani Oţil. Îi prevede acesteia un viitor mult mai luminos: un bărbat putred de bogat cu care se va căsători în maxim doi ani.

S-a vehiculat adesea că Mihaela Rădulescu s-ar fi despărţit de Dani Oţil şi că povestea lor de dragoste este cam pe butuci, însă, cel puţin oficial, tot împreună sunt.

mihaela-radulescu-dani-otil21

Până una-alta, Liliana Păun, clarvăzătoarea care a declarat public că poliţistul Cristian Cioacă va fi arestat pentru uciderea soţiei sale, Elodia, fapt confirmat ulterior, n-o încurajează deloc pe frumoasa femeie să facă acest pas.

„Mihaela Rădulescu se va căsători la anul sau peste doi ani cu un bărbat foarte stilat şi bogat pe care l-a întâlnit deja (sau îl va întâlni la anul) la Monte Carlo”, susţine Liliana Păun.

mihaela-radulescu
Mihaela se antreneaza si e gata de marea intalnire cu viitorul ei sot

„Are nevoie de un barbat puternic, matur si fin, cu relatii si conexiuni, asa cum au fost toti barbatii din viata ei. Numele acestuia va fi strain”, a mai mentionat clarvazatoarea.

blank