Politic

„BASICA” L-A INREGISTRAT PE „BASE” CU UN CEAS CHINEZESC!

Avocatul clanului Bercea Mondial, Pavel Abraham, a declarat:

“Mai sunt şi alte probe şi cancanuri care o să apară. Inclusiv o filmare, nişte imagini luate de «Băsică» la Neptun, când ar fi fost acolo pentru a se întâlni cu Traian Băsescu. Acea filmare de la Neptun ar fi tare. Dar e treaba lor când o vor scoate… dacă o vor scoate. Eu nu insist.

traian-basescu-suparat_09511200

Asa e. «Băsică» l-a înregistrat pe Traian Băsescu, pe atunci preşedintele României, cu un ceas chinezesc. Eu ştiu asta de la «Băsică», mi-a spus precis asta. A fost la Neptun şi l-a rugat pe Mircea Băsescu să-l ducă şi pe el să dea mâna cu preşedintele. Acesta era la Neptun şi el a mers acolo cu el şi l-a filmat.”. Poate fi această filmare-bombă un as în mâneca lui Florin Anghel, zis «Băsică»?

Avocatul Abraham spune: “Poate fi, pentru a demonstra o dată în plus că a fost în anturajul lui Traian Băsescu. Dar asta e dovedit deja. Că în anturajul lor (nj.r. – al familiei Băsescu) a fost toată familia (n.r. – tot clanul Bercea). Că ăstea nu puteau fi pe de gratis. Că au fost pe interese: politice, sociale, oridecare! Pe bani… sută la sută! Deci, ce concluzie poţi să tragi că se duce preşedintele României cu ţiganii? Se duce că are un interes. Ce interes? Să-l voteze sau să le ia banii. Şi i-a dus salba, s-au încumetrit.

Adică e peste orice limită. Ce ar trebui să mai facă omul ăsta (n.r. – Băsică, fiul lui Bercea) ca să crezi că, într-adevăr, a fost în anturajul lor (n.r. – al familiei Băsescu) şi că asta nu ar trebui să fie specific pentru un preşedinte. Ce mai vreţi?!… E o degradare morală dincolo de orice limită rezonabilă de a înţelege patimile sau slăbiciunile unui om. Eu vă spun: credibilitatea justiţei este alterată, iar România nu se linişteşte până nu se va face curăţenie generală”.”, a declarat Pavel Abraham, avocatul clanului Bercea Mondial.

blank
blank