Showbiz

Basescu si Veronica Fermecatoarea

Basescu si Veronica Fermecatoarea

blank

Tinuta sexi, o fusta neagra si o bluza desfacuta, care lasa sa i se vada sanii nu prea voluptosi si palaria cu stil, au ajutat o concurenta X-Factor sa devina o adevarata fermacatoare pentru public si jurati.Veronica Fermecatoarea vrea insa sa il farmece pe Traian Basescu.

Pentru atitudine, curaj, nebunie si melodia “De m-as mai naste o data”, Veronica Fermecatoarea a fost admisa in concursul X-Factor. Femeia a mai fost casatorita de cateva ori cu un pilot de aviatie, un artist si un gropar, aflandu-se inca la varsta a treia, in cautarea dragostei. De aceasta data tinteste sus, Veronica vrea sa il farmece pe presedintele Romaniei. ”M-as mai casatori, daca ar fi. Acum as vrea un marinar. L-as dori chiar si pe domnul Basescu, dacs ar divorta”, declara Veronica Fermecatpoarea cu vocea-i dragostoasa si visatoare la uniforme.

Veronica Fermecatoarea nu a fost singura care a cucerit juratii la X-Factor, alti doi concurrent,i trecuti de mult de varsta tinertii, le-au trezit emotii lui Bitman, Delia si Cheloo care au spus ”DA”.

 


blank