IT&C

Basescu promite raspicat: “Demisia, dupa nunta fetei mele!”

Basescu promite raspicat: “Demisia, dupa nunta fetei mele!”

Syda a spus „DA” cu jumatate de gura

blankPrezent astazi la cununia civila a fiicei lui, Eba, Traian Basescu a promis ca isi va da demisia imediat dupa marele eveniment. “Demisia, dupa nunta”, a afirmat el, uitandu-se catre protestatarii prezenti la Primaria Sectorului 2, unde fiica lui s-a casatorit cu iubitul ei, Syda. Afirmatia presedintelui a venit dupa ce lumea prezenta la eveniment a inceput sa strige ca din gura de sarpe : “Jos Basescu!” si “Demisia!”.
    Surse din interiorul Primariei Sectorului 2 au declarat, pentru Express Press, ca Syda a spus “DA” cu jumatate de gura, insa Eba… din tot sufletul. La terminarea ceremoniei, conform acelorasi surse, primarul Neculai Ontanu le-a facut cadou proaspetilor miri un buchet de flori.
    De frica protestatarilor, Basescu a „aranjat” din timp, ca la nunta fiicei, sa fie atat la primarie, cat si pe strazile adiacente, multi politisti calare pe cai si jandarmi. Presedintele a vrut sa fie sigur ca nimeni nu-i poate pune viata in pericol atat lui, cat si familiei lui.
    Dupa terminarea ceremoniei, protestatarii au plecat dezamagiti spre casa.
          “Basescu ne-a mintit iarasi, nu isi va da nici o demisie. A spus asta doar pentru a ne face sa plecam, pentru a putea bea el linistit JB cu gheata. Jos Basescu!”, a afirmat un domn protestatar.

www.expresspress.ro

blank