Politic, Stiri

Băsescu încă mai mizează pe “cinstita” Elena Udrea

“Dacă Elena Udrea ar candida la Preşedinţie, categoric aş vota-o”

  Udrea

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi, într-un interviu la Gândul Live, că, dacă ar candida la Preşedinţie, “categoric” ar pune votul său în urnă pentru Elena Udrea.

Preşedintele Băsescu a fost întrebat dacă ar pune votul său în urnă pentru Elena Udrea, dacă aceasta ar candida la Preşedinţie. “Categoric, da, dacă ar candida, aş pune votul meu în urnă pentru Elena Udrea”, a răspuns Traian Băsescu. El a spus însă că nu a întrebat-o pe Elena Udrea dacă va candida la prezidenţiale.

Preşedintele a susţinut că Elena Udrea are “calităţi morale” pentru a candida la prezidenţiale şi a arătat că aceasta a venit fără bani în politică şi este cinstită.

Preşedintele Băsescu a declarat, marţi, la Gândul Live, că există tentaţia de a dori să fie premier, dar ştie că nu îl va desemna nimeni, pentru că nu vrea nimeni pe cineva care ştie atâtea lucruri, el spunând însă că, în ipoteza în care Elena Udrea ar câştiga prezidenţialele, aceasta l-ar numi. “Până în ultima zi, voi fi cu plăcere, dar şi cu onoare preşedintele României, până pe 21 decembrie”, a spus Traian Băsescu.

Întrebat dacă ar vrea să fie premier, Traian Băsescu a răspuns: “Să ştiţi că ar exista această tentaţie, dar ştiu că nu mă va desemna nimeni, pentru că nimeni nu vrea un premier care ştie atâtea lucruri”.

Despre varianta ca Elena Udrea să îl desemneze premier, preşedintele Băsescu a spus că, în ipoteza în care Elena Udrea ar câştiga alegerile prezidenţiale, îl va numi premier. “În ipoteza asta, cred că mă va numi Elena Udrea premier, dacă discutăm de ipoteze”, a comentat Traian Băsescu.