Ofiterul SRI in rezerva care s-a intalnit cu Basescu face dezvaluiri uluitoare„In Europa avem o singura solutie: uniti fara rezerve impotriva islamismului terorist. Repatrierea imediata a celor care au invadat Europa in acest an, consolidarea si inchiderea frontierelor UE pentru migrantii musulmani printre care se strecoara grupari teroriste sunt o necesitate imediata”, a scris Traian Basescu, pe Facebook, dupa atentatele din Paris.

„Sa scoatem in strada forte antiteroriste dupa ce zeci de cetateni europeni sunt ucisi cu cinism in inima UE nu este o dovada ca ne putem apara cetatenii impotriva flagelului terorist. OAMENI BUNI, intelegeti ca razboiul terorist s-a mutat pe teritoriul Uniunii Europene”, a mai spus Basescu.

Intr-o postare anterioara, legata tot de de atentatele din Paris, fostul presedinte a vorbit despre „politrucii europeni” si despre necesitatea ca Romania sa nu accepte cote de refugiati musulmani:

„Draga Stat Roman,
Te rog din suflet, oricit te-ar presa politrucii europeni, a caror demagogie o cunosc bine, nu accepta cote de refugiati musulmani.
Cota zero este solutia corecta.
Trebuie sa fim solidari cu statele UE la masuri inteligente, dar nu putem accepta solutii nerealiste.
Daca vrem o solutie realista, inchiderea frontierelor UE si expulzarea migrantilor este solutia corecta.
Dumnezeu sa-i odihneasca pe cei ucisi la Paris.
Va rog nu ma considerati un antieuropean, ci doar un roman care intelege bine si ce spune si ce se intampla”.

Citeste si...
Ce va face premierul Mihai Tudose: condițiile în care spune că va DEMISIONA